Logo

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
10:00 - 14:30
Wo
07:30 - 19:00
Do
10:00 - 19:00
Vr
10:00 - 19:00
Za
10:00 - 18:00
Zo
Gesloten

Contacteer ons

Page : OVER ONS

Share

Broodjeszaak t Krokantje in Westerlo: een ruime keuze

Kunt u tijdens uw lunchpauze ook zo genieten van een lichte maaltijd? Heeft u ’s middags vaak weinig tijd om uitgebreid te tafelen? Dan is een knapperig broodje of een andere snack van Broodjeszaak ’t Krokantje in Westerlo de ideale oplossing.

Voor zij die liever een warme maaltijd nuttigen bieden we verschillende lekkere en verse gerechten.

Meer dan een broodjeszaak

Naast ons ruime aanbod van krokante broodjes maken we voor u ook heel wat smakelijke snacks en vers bereide gerechten. Weet een typisch Vlaamse vol-au-vent u wel te bekoren? Of toch liever een goede spaghetti of een portie lasagne? Bij ’t Krokantje in Westerlo vindt u het allemaal. De warme sfeer in de zaak en onze vlotte service zorgen er bovendien voor dat onze klanten steeds met veel plezier terugkeren naar onze broodjesbar. 

Bereikbaarheid

’t Krokantje in Westerlo is makkelijk bereikbaar voor iedereen. Onze snackbar bevindt zich op de Grote Markt van Westerlo en is daarom ook omgeven met voldoende parkeergelegenheid. Passeer gauw even langs onze broodjeszaak en trakteer uzelf op een verrukkelijke maaltijd om mee te nemen of om ter plaatse op te eten. 

Meenemen of ter plaatse eten

Uw broodje of andere maaltijd nuttigen in onze knusse zaak? Dat kan! Uw bestelling meenemen naar huis of naar uw werk? Ook dat is mogelijk! Online kunt u uw bestelling makkelijk doorgeven zodat u niet hoeft aan te schuiven wanneer u uw gerecht komt ophalen. 

Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen of heeft u suggesties voor onze broodjeszaak? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. Wij helpen u met veel plezier verder.

In beeld